OM INITIATIVE NORGE

Initiative Norge er et ledende nasjonalt og internasjonalt medie- og kommunikasjonsbyrå. Basert på vår smidige tilnærming til tolkning og handling basert på kulturelle strømninger – Cultural Velocity – skaper vi relevante og langvarige forbrukerrelasjoner som skaper forretningsresultater for våre kunder. Kundelisten inkluderer store globale merkevarer som Amazon, Lego, Porsche, Strawberry, Fortum og andre.

Our purpose is to grow brands.
Winning together

Vi er en del av et globalt nettverk med 4000 kollegaer i 90 ulike land

I Norden jobber vi tett sammen som én organisasjon og baserer våre anbefalinger på samme verktøy og tankesett i alle markeder. Over hele Norden er vi ca. 230 ansatte som står klare til å hjelpe deg og styrke din merkevare.

The world map with highlighted cities containing Initiative.
Tjenester
A spinning circle containing the words: Negotiation and investment, Marketing consulting, Emerging Media, Dynamic creative, Social, Search, Influencer strategyA spinning circle containing the words: Communications design, partnerships, consumer insights & analytics, Client advice & Management

Vi er en del av det globale byrånettverket, IPG Mediabrands, som i Norge består av mediebyråene Initiative og UM, i tillegg til Kinesso med våre spesialister innenfor digital adresserbar/display markedsføring og ekspertise innen digital ytelsesmarkedsføring som betalt søk, SEO og sosiale medier, og Magna, som er vår analyse- og medieinvesteringsavdeling.