Initiative vokser med tre nye ansettelser

F.v. Maiken Kolle Riskild, Amra Krdzalic og Mari Anvik Berg. Foto: Svein Mathias Ligaard

Siden oppstarten av Initiative i 2021 har byrået hatt en fremragende vekst. Nå ansetter mediebyrået Maiken Kolle Riskild, Mari Anvik Berg og Amra Krdzalic for å stryke teamet inn mot en travel sommer og høst.

Etterspørselen etter kommunikasjons- og medietjenester fra Initiative vokser, samtidig som kundene forlanger mer, og da må man rekruttere deretter. Med tre erfarne ressurser på laget er Initiative klare for å supportere kundene og etterstrebe fantastiske resultater i 2022.

Maiken Kolle Riskild er ansatt som kunderådgiver og kommer fra broadcast i Mediabrands, hvor hun har jobbet tett med TV, kino, radio og podcast. Maiken har en bachelor fra Markedshøyskolen i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling, samt en master i markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania.

Jeg liker fokuset på kreativitet og kultur, og at man skal være modig og jobbe for å tenke nytt. I tillegg så jeg at Initiative-gjengen har det veldig gøy både på- og utenfor jobb. Det teamet ville jeg bli en del av.

Mari Anvik Berg kommer fra Carat hvor hun har jobbet som digital rådgiver, og hun tidligere ledet Reprise sin social-avdeling, samt variert bakgrunn fra reklamebyrå og mediebyrå. Mari skal jobbe som kunderådgiver i Initiative. Mari har en bachelor i nye medier fra Universitetet i Bergen, reklame- og merkekommunikasjon fra Norges Kreative Fagskole, i tillegg til at hun tar en master i Medievitenskap ved siden av fulltidsjobben iInitiative.

Endelig er jeg på plass i et fantastisk byrå med en herlig kultur og utrolig dyktige og ålreite folk, som sammen får til smarte og kreative løsninger for kundene. Gleder meg masse til å ta fatt på nye utfordringer som kunderådgiver i Initiative.

 

Amra Krdzalic er ansatt som prosjektleder i Initiative. Hun kommer fra Norsk Gjenvinning og har tidligere jobbet som markeds- og salgskoordinatior i Thon Eiendom og digital planner i Mediacom. Amra har en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra BI Oslo.  

Initiative virket å skille seg ut fra andre byråer, både ved hvordan de jobber, men også med rom for mye kreativitet. Mitt inntrykk var at Initiative tar godt vare på sine ansatte og jobber aktivt foret godt arbeidsmiljø. Jeg har vært her noen måneder nå, har lært veldig mye og er supermotivert.
TilbakeKontakt oss