IUM Norge blir til Initiative og UM

IUM blir til Initiative Norge og UM

IUM har i mer enn to tiår gitt råd og betjent norske, nordiske og globale merkevarer med suksess, men nå er tiden inne til et historisk skifte. Vi faser ut merkevaren IUM til fordel for våre to suksessrike internasjonale byrånettverk – Initiative og UM.

Mediabrands i Norge og Norden endrer struktur og lanserer en globalt forankret konsernstruktur på tvers av Norden. Samtidig introduseres en ny nordisk organisasjon som for alvor svarer på behovene til kunder som ser etter en sterk og effektiv nordisk struktur.

Det betyr først og fremst at to av verdens mest progressive byråer, Initiative og UM nå kommer til Norge og Norden. Lanseringen av de byråene understøttes av mer en to årtiers suksessrike erfaringer på kunde- og kompetansesiden gjennom byråene IUM og BPN i Norge.

Mediabrands i Norge og Norden står nå ideelt posisjonert og er klare for å betjene lokale, regionale og globale kunder i årene som kommer. Introduksjonen av Initiative og UM i Norden er konsekvensen av hva virksomheter og annonsører har behov for i dag og etterspør i morgen. Gjennom effektiv utnyttelse av innsikt, ny teknologi og martech kompetanse skal vi utvikle effektive strategier og medieuttak som skaper vekst for eksisterende og nye kunder.

Beslutningen om å fase ut IUM og etablere våre globale merkevarer, Initiative og UM, har utviklet seg i takt med den imponerende veksten og kunde tilgangen som våre søsterbyråer har opplevd de siste årene. Med attraktive tilnærminger til kommunikasjonsoppgaver samt våre bransjeledende verktøy, gjør at vi er særdeles godt rustet for å imøtekomme kunders interesser og behov.

Bakgrunnen for en nordisk lansering av Initiative og UM er også et ønske om å skape et tettere Nordisk samarbeid og et fremtidsorientert fundament for utvikling og suksess. Flere virksomheter ønsker om dagen konsolidering av deres byråsamarbeider på tvers av markeder. Lanseringen av Initiative og UM forsterker muligheten til å betjene kunder i flere markeder med Nordiske team og en harmonisert tilnærming til kommunikasjonsoppgavene. Det gir merkbare fordeler for våre kunder. I tillegg vil økt skalering og support fra et global nettverk bety at våre kunder vil oppleve enda mer proaktivitet, effektivitet og innovasjon fremover.

 

TilbakeKontakt oss